Aktivitetsdager

Velkommen til sommerens beste opplevelser hos Mineralparken og Klatreskogen.
5 fantastiske dager på Mineralparken og Klatreskogen - tilpasset barn i alder mellom 6 - 13 år. Boblefotball, klatrepark, lasertag, SUP-padling, supersklie, Eventyrbekken, figurforming, skattejakt,  mat og drikke og mye mye mer - alt inkludert!

Mineralparken og Klatreskogen tilbyr 1, 2 og 5 dagers opplegg. Vi tilpasser opplegget etter aldersgruppe, og du kan selv velge hvilke dag(er) ditt barn skal være med oss. Hver dag gjennomføres forskjellige hovedaktiviteter, samtidig som vi alltid finner på mye sprell gjennom hele uken.

En vanlig dag:
08.30, oppmøte på parkeringsplassen til Mineralparken. Her er det oppmøte og registrering. Vi deler inn i grupper for dagen, og hver gruppe får tildelt en gruppeleder.
09.00, Hovedaktiviteten begynner.
12.00, lunsj, vi spiser god lunsj hver dag.
13.00, lek og moro, er det fint vær, så setter vi på supersklia og bader. Er det dårlig vær, så kan vi sette på en film på storskjerm i utstillingen. Det er ingen fare for at vi ikke skal ha det gøy, uansett vær!
16.00 Vi er ferdig for dagen, og barna kan hentes på parkeringsplassen.

Når er det aktivitetsuker? 2018 (2019 kommer snart)
Uke 26: Mandag, 25 juni - Fredag, 29 juni
Uke 27: Mandag, 2 juli - Fredag 6 juli.
Uke 33: Mandag, 13 august - Fredag, 17 august.

Hovedaktivitet:
Mandag - Skattejakt / figurforming / smykkeverksted.
Tirsdag - Klatreparken (juniorpark).
Onsdag - SUP / kano.
Torsdag - Stein i stein / Eventyrbekken.
Fredag - Boblefotball / Lasertag​.

Aktivitetene vil avhenge av alder og vær. Hvis det er noe barna ikke vil være med på, så finner vi på en alternativ aktivitet. Etter lunsj er det tid for lek og moro, da tester vi ut vannballer, supersklie, hoppeballer, teambuilding aktiviteter, fisking, og mye mer.

Priser:
500,- for 1 dag.
750,- for 2 dager.
1500,- for 5 dager, inkluderer sesongkort for deltakeren.

Searching Availability...