Uteområdet i parken

Mineralparken har et flott og naturlig parkområde utendørs. Her finner du alt ifra badestrand med solsenger til lekestativ for barna. Det er nok av ting å gjøre, som å ta seg en kanotur eller lage en figur i stein.

Lekeområdet i parken

Midt i parken ligger et lekeområde. Her er et stort klatrestativ med flere rutsjer og klatredeler. Det er også kort vei til badestranda og Rock Cafe.
I lekeområdet finnes mange benker og bord for avslapping, lesing og hygge mens barna leker.

Stor lekeplass midt i parken på Mineralparken på Evje

 

Sykkelbåter & kanoer

Inkludert i inngangsbilletten kan du låne vannsykkel, sykkelbåt og kanoer. Dette er et morsomt avbrekk på varme sommerdager (eller for å teste fiskelykken). Alle som benytter disse vannaktivitetene, må bruke redningsvest. Disse finner dere bak supersklia og vil være tilgjengelig hver dag i høysesongen.

 

Badestranda

Badestranda er ei fantastisk behagelig og fin strand midt i parken. Her trenger du ikke bekymre deg for brennmaneter eller tang. Det er gratis solsenger hele sommeren. Kom å slå deg ned  mens barna holder seg aktive med morsomme vannaktiviteter, kanoer, Klatreskogen eller Supersklia. Det er også få meter ifra lekeplassen, Rock Cafe og border/benker for picnic.

 

Skulpturparken

På hele Mineralparkens uteområde er det forskjellige skulpturer og figurer i stein. De 3 bukkene bruse og kunstverk hogget ut i norsk og kinesisk stein. I parken kan man enten gå å nyte synet av de store og små verkene eller man kan gjøre som barna, klatre på skulpturene! Her er også bord og benker for avslapning og hygge.

Mye gøy på Bukkene bruse midt i parken på Mineralparken på Evje

 

Sjakkbrett og ringspill

Det er flere store spill ute i parkområdet. Dette er det bare å benytte seg av når det er ledig. Konkurrer mot hverandre og se hvem som vinner i disse mega aktivitetene. Vi har også store spill i spillehallen inne i utstillingen.

Waterwar

Vannkrig spillet som er perfekt på varme sommerdager!
Vi har to kanoner i hver ende. Legg en vannballong oppi kurven og prøv å treff på motstanderens blink. Treffer du så blir de skikkelig blaute! Moro for store og små! Waterwar er åpen i høysesong og vannballonger kan kjøpes i resepsjonen eller i sklia. Lykke til!