Klassetur – pakke 1- pris 2023

 

Pakke 1, «grunnpakka», inkluderer: 

  • 1 overnatting i ferdig oppstilte lavvoer.
  • 2 valgfrie aktiviteter (klatreskogen, lasertag, boblefotball, SUP, teambuilding etc.)
  • 3 måltider: 1 frokost, 1 lunsj(niste) og 1 middag.
  • Inngang til Mineralparken under hele oppholdet.

Overnatting:
En overnatting i lavvo er inkludert. Disse er bygget tørt og komfortabelt på terrassegulv og har kort avstand til sanitæranlegg. Det er også mulighet for strømtilkobling i lavvoene. Dere må selv ta med sengetøy, og det er viktig å ta med sovepose som er passende for sesongen.

Aktiviteter:
2 valgfrie aktiviteter er inkludert: Dere kan velge mellom aktiviteter som Klatreskogen, Boblefotball, LazertagGoKart, SUP, Teambuilding og flere steinaktiviteter.

Måltider:
Frokosten serveres som buffet i Bistroen hver morgen mellom kl 09.00 og 10.00. Elevene smører matpakke selv som de spiser til lunsj. Juice og melk får de i bistroen hver dag fra kl 13.00. Middag serveres som buffet i bistroen hver dag kl. 18.00 Vi serverer pizzabuffet, tacobuffet, hamburger m/pommes frites, pasta bolognese eller lasagne. Middagen serveres med saft og dessert.

Inngang til Mineralparken
Alle elevene har under oppholdet fri tilgang til Mineralparken og dens fasiliteter så lenge parken er åpen. Etter middag, kan vi tilby dere frie kveldsaktiviteter, og dere har til disposisjon volleyball, minigolf, kanoer, sykkelbåter, lekeplass,  kjempesjakk og ringspill. Dere har også den utvendige delen av parken og badestranda tilgjengelig under hele oppholdet.

Forslag til program:

PROGRAM Kl. 09.00 Kl. 10.00 Kl. 13.00 Kl. 14.00 Kl. 18.00 Kl. 19.00
Dag 1 Ankomst Middag Kveldsaktiviteter
Dag 2 Frokost Aktivitet Lunsj Aktivitet Avreise

Voksne ledere:
På alle organiserte aktiviteter stiller Mineralparken og Klatreskogen med kvalifiserte aktivitetsledere og instruktører. Allikevel kreves det et visst nærvær av voksne ledere under hele oppholdet. Dette kan selvsagt sirkuleres dere i mellom.  I døgnet kreves det minst 1 voksen ansvarlig person pr. 10. elev.

Kontakt oss:
Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@mineralparken.no eller ring (+47)37931310 for mer informasjon.

Oppgraderingsmuligheter:
Vi skreddersyr denne pakken sammen med dere, og våre pakker er ment som forslag. Dere kan selv legge til eller trekke fra ting i pakken. Dere kan for eksempel oppgradere til å ha flere netter og flere aktiviteter. Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale Yurtene våre, som er en glamorøs form for camping – også kaldt glamping. Her får man sove i senger og yurtene inneholder en liten sofagruppe og varmeovn. Dere velger selv om dere vil ha med eget sengetøy eller få det ferdig oppreid.