Klassetur – pakke 3 – pris 2023

 

Pakke 3, «full opplevelsespakke», inkluderer: 

  • 2 overnattinger i ferdig oppstilte lavvoer.
  • 4 valgfrie aktiviteter (klatreskogen, lasertag, boblefotball, gokart, etc.).
  • 7 måltider: 2 frokost, 3 lunsj og 2 middag.
  • Inngang til Mineralparken under hele oppholdet.

Overnatting:
To overnattinger i lavvo i inkludert. Lavvoene er bygget tørt og komfortabelt på terrassegulv og har kort avstand til sanitæranlegg. Det er også mulighet for strømtilkobling i lavvoene. Dere må selv ta med sengetøy, og det er viktig å ta med sovepose som er passende for sesongen.

Aktiviteter:
4 valgfrie aktiviteter er inkludert: Dere kan velge mellom aktiviteter som Klatreskogen, Boblefotball, Lazertag, Paintball, GoKart, SUP, Teambuilding og flere steinaktiviteter.

Måltider:
Frokosten serveres som buffet i Bistroen hver morgen mellom kl 09.00 og 10.00. Elevene smører matpakke selv som de spiser til lunsj. Juice og melk får de i bistroen hver dag fra kl 13.00. Middag serveres som buffet i bistroen hver dag kl. 18.00 Vi serverer pizzabuffet, tacobuffet, hamburger m/pommes frites, pasta bolognese eller lasagne. Middagen serveres med saft og dessert.

Inngang til Mineralparken
Alle elevene har under oppholdet fri tilgang til Mineralparken og dens fasiliteter så lenge parken er åpen. Etter middag, kan vi tilby dere frie kveldsaktiviteter, og dere har til disposisjon volleyball, minigolf, kanoer, sykkelbåt, lekeplass,  kjempesjakk og ringspill. Dere har også hele den utvendige parken og badestranda tilgjengelig under hele deres opphold.

Forslag til program:

PROGRAM Kl. 09.00 Kl. 10.00 Kl. 13.00 Kl. 14.00 Kl. 18.00 Kl.19.00
Dag 1 Ankomst Lunsj Aktivitet Middag Kveldsaktiviteter
Dag 2 Frokost Aktivitet Lunsj Aktivitet Middag Kveldsaktiviteter
Dag 3 Frokost Aktivitet Lunsj Avreise

Voksne ledere:
På alle organiserte aktiviteter stiller Mineralparken og Klatreskogen med kvalifiserte aktivitetsledere og instruktører. Allikevel kreves det et visst nærvær av voksne ledere under hele oppholdet. Dette kan selvsagt sirkuleres dere i mellom. I døgnet kreves det minst 1 voksen ansvarlig person pr. 10. elev.

Kontakt oss:
Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@mineralparken.no eller ring (+47)37931310 for mer informasjon.

Mer informasjon: 
Last gjerne ned vår PDF med mer informasjon. Du kan laste ned HER.

Oppgraderingmuligheter:
Vi skreddersyr denne pakken sammen med dere, og våre pakker er ment som forslag. Dere kan selv legge til eller trekke fra ting i pakken. Dere kan for eksempel oppgradere til å ha flere netter og flere aktiviteter. Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale Yurtene våre, som er en glamorøs form for camping – også kaldt glamping. Her får dere sove i gode senger, og yurtene inneholder stoler, kjøleskap og el. peis.