Spennende utflukt 60+

Mineralparken benytter historien, tradisjonen og naturgitte forhold.
Historien og naturen gir ekte, sterke og meningsfulle opplevelser ved alle typer arrangementer.

Vi ønsker å tilby dere en fantastisk opplevelse i Mineralparken og har derfor satt sammen 3 forskjellige pakker som gir en pekepinn på hva dere kan velge! Dere velger selv hvilken pakke som passer dere og husk at vi skreddersyr pakkene sammen med dere.
*Prisene gjelder pr. person og krever minimum 20 personer.

 
Inngang til Mineralparken

Bruk så lang tid dere ønsker i Mineralparken. Vi har et nydelig uteområde og perfekt shoppingmulighet i Europas største smykke/suvenir butikk med en mengde steinartikler.

Guidet tur i tunnelen er meget interessant og gir alle som deltar et helt annet bilde av hva som er å se inne i fjellet. En guidet tur vil gi deg svar på det meste, i tillegg til masse morsomme og lærerike historier. Dere med minst interesse for stein, får mest ut av dette!

I tunnelen finnes ingen trapper eller ulent terreng. Her er sitteplasser overalt til å hvile bena.

Wienerbrød og kaffe

Det er mange som setter enormt stor pris på noe søtt å spise og noe varmt å drikke når de ankommer parken. Sett dere ned i Bistroen litt før dere blir tatt med på en guidet tur i utstillingen.

Middag

Middagen blir servert på langbord inne i tunnelen. Dette skaper en helt spesiell atmosfære og er en meget spennende opplevelse. Pakke 3 inneholder middag m/ dessert og kaffe, og dere kan da velge mellom;

  • Gruvelapskaus: Lys lapskaus med poteter, svinekjøtt, gulrot og kålrabi. Serveres med flatbrød.
  • Elgkarbonader: med potetmos og tyttebær.
  • Dagens suppe: Nydelige supper, serveres med ferskt brød og smør.

Gi beskjed hvilken rett dere ønsker. Gi også beskjed om det er noen med allergier vi skal ta hensyn til. 

Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@mineralparken.no eller ring (+47) 37931310 for mer informasjon. Så skreddersyr vi et opplegg sammen med dere.