Konsert med Mathea Mari og Aksel fra MGPjr

Kundedag

 

Velkommen til konsert med Mathea Mari og Aksel fra MGPjr!

TID: søndag 21. juni, 2015.

Program for dagen:

Kl 10:00    Parken åpner
Kl 11:00    Klovn/utdeling av ballongdyr
kl 12:00     Morsomme vannkonkurranser ved stranda med bl.a. Otra IL
Kl 15:00    Konsert med Mathea Mari og Aksel fra MGPjr
kl 16:00    Signering etter konserten
Kl 18:00    Parken stenger

Billetter

Har du allerede sesongkort på Mineralparken kan bruke dette og trenger ikke billetter for å komme inn. Billetter til denne dagen har samme pris som vanlig inngang i Mineralparken. 100 for barn, og 150 for voksne.
[products ids=»85,83,81″ columns=»3″]

For kunder i Evje og Hornnes Sparebank

Er du kunde i Evje og Hornnes Sparebank får du mulighet til å hente gratis billetter til både Mineralparken og Klatreskogen* i banken. De legges ut den 8. juni. Det er begrenset antall, så her gjelder det å være tidlig ute. Alle kan hente inntil 5 billetter hver. *Egenandel i klatreskogen på kr 100,-. Betales i banken ved henting av billetter.

Ved henting av billetter til Klatreskogen, blir du også registrert på ett tidspunkt for å klatre. Det er viktig at du møter til oppsatt tidspunkt på kundedagen for å få benyttet billetten.
Du kan velge mellom Grand Park for voksne og barn over 10 år, og Junior Park for barn mellom 4 og 10 år.

Har du fått billett til Klatreskogen, kan du også benytte denne på Mineralparken, hvis du registrerer deg i billettluka før du går inn.

Har du allerede sesongkort på Mineralparken kan bruke dette og trenger ikke benytte gratisbillettene for å komme inn. Men hvis du vil være med i loddtrekningen kl. 17, må du ha med bankkort som bevis på kundeforholdet.

Det blir mulig å kjøpe både mat og drikke i hele åpningstiden.