Overnatting

Vi har flere forskjellige overnattingsmuligheter på området, så man finner noe som passer for alle.

Fast overnattingstilbud:
Overnatt i 3 netter i Laftehus eller Yurter, og få tredje natt til halv pris!

Searching Availability...

Mineralparken Camping

Mineralparken Camping er for alle som ønsker camping overnatting. Det er spesielt tilrettelagt for bobiler, men passer også perfekt for telt eller campingvogner. Vi har også ferdig oppstilte lavvoer som kan leies her.

 

Yurtpark – bo i parken

Inne i parken kan man overnatte i yurter i spennende og naturnære omgivelser, samtidig som dere sover i en nyoppreid og komfortabel seng.

Yurtparken ligger inne på Mineralparken ned mot elva. Hver Yurt har sin egen uteplass , i tillegg til at det er anlagt en flott halvøy med bålring, bord og benker som ligger nydelig til med sol hele dagen og helt til solen går ned. Det er plass til inntil 6 personer pr. yurt.

Overnattingen inkluderer inngang til Mineralparken hele ankomstdagen, under hele oppholdet og hele avreisedagen.

Yurter

 

Laftehuset - bo i parken

Midt i parken ligger det koselige laftehuset som har fire store familierom med stor dobbeltseng, enkeltsenger og sofakrok. Det er også kjøleskap og vannkoker på hvert rom. Det plass til inntil 6 personer pr. rom.

Uteområdet er spesielt tilrettelagt for barn. Store plener, lekeplass, ringspill, sjakkspill, grillplass og badestrand til fri disposisjon for våre overnattingsgjester, også etter stengetid. Idyllisk, fredelig og gøy!

Overnattingen inkluderer inngang til Mineralparken hele ankomstdagen, under hele oppholdet og hele avreisedagen.

Familierommene i utleiehuset for overnatting på Mineralparken, har sofakrok, hems og dobbeltseng.