Overnatting

Mineralparken Camping

Mineralparken Camping er for alle som ønsker camping overnatting. Vi tar i mot både telt, bobiler, campingvogner og i tillegg har vi ferdig oppstilte lavvoer dere kan leie.

 

Yurtpark – bo i parken

Inne i parken kan man overnatte i yurter i spennende og naturnære omgivelser, samtidig som dere sover i god, oppredd seng. Yurtene har innlagt strøm, og det er elektrisk peis til oppvarming.

Yurtparken ligger inne på Mineralparken ned mot elva. Hver Yurt har sin egen uteplass , i tillegg til at det er anlagt en flott halvøy med bålring, bord og benker som ligger nydelig til med sol hele dagen og helt til solen går ned. Det er plass til inntil 6 personer pr. yurt.

Overnattingen inkluderer inngang til Mineralparken hele ankomstdagen, under hele oppholdet og hele avreisedagen.

Yurter

 

Laftehuset - bo i parken

Midt i parken ligger det koselige laftehuset som har fire store familierom med stor dobbeltseng, enkeltsenger og sofakrok. Det er også kjøleskap og vannkoker på hvert rom. Det plass til inntil 6 personer pr. rom.

Uteområdet er spesielt tilrettelagt for barn. Store lekeplass, båter, ringspill, sjakkspill, grillplass og badestrand til fri disposisjon for våre overnattingsgjester, også etter stengetid. Idyllisk, fredelig og moro!

Overnattingen inkluderer inngang til Mineralparken hele ankomstdagen, under hele oppholdet og hele avreisedagen.

Familierommene i utleiehuset for overnatting på Mineralparken, har sofakrok, hems og dobbeltseng.